ApartmentInstantBooking.com - Prijavite se, če želite pridobiti več trenutnih rezervacij za vaš hostel. Preberite, kako vam lahko naše storitve pomagajo pri upravljanju zalog, rezerviranju motorjev, trženju družbenih medijev in izpostavljenosti iskalniku.

Registrirajte svojo lastnino ApartmentInstantBooking.com. To je popolnoma brezplačno! Naše storitve so idealne za hostele, zasebne apartmaje in proračunsko nastanitev vseh vrst. Prikažite in takoj začnite pridobivati ​​spletne rezervacije. Ali je vaša lastnina velika ali majhna, gledajte svojo spletno izpostavljenost, kot še nikoli prej.

Sodelujte z nami, se prijavite, vpišite svoj hostel, vključite svojo lastnino, označite svoj hostel

Ne glede na to, kako merite dobiček, lahko Instant World Booking dramatično poveča donosnost naložbe (ROI). Evo kako: Instant World Booking zaračuna le 8% provizijo za spletno rezervacijo, najnižjo razpoložljivo v industriji. Verjetno že veste, da večina spletnih storitev zaračunava najmanj 12% -30%. Torej, tudi če uporabljate več spletnih potovalnih agencij (OTA), se vaša stopnja dobička povečuje z vsako rezervacijo, ki jo prejmete ApartmentInstantBooking.com.

Začeti

Ustrezno izvedena tržna strategija lahko v enem letu poveča stopnjo dobička svojega gostitelja za kar 20%. Spletna orodja, ki jih potrebujete, vključujejo pravilno upravljanje inventarja, družabne medije, naraščajoče "kumulativne" izpostavljenosti iskalniku in zmanjšanje stroškov spletne provizije. Oglejte si najpomembnejše razloge, zakaj je brezplačna kotacija v Instant World Booking omrežju začela doseči te cilje:

Nauči se več


Naše storitve

Online rezervacije

Pridobite več zadržkov iz naše globalne tržne mreže. Povečajte stopnje dobička z našo nizko stopnjo provizije za 8%. Primerjajte z večino drugih spletnih mest za rezervacije, ki zaračunajo najmanj 12% -30%.

Rezervacija motorja

Boljši rezervacijski motor, prilagojen vaši spletni strani. Odzivno spletno oblikovanje s tehnologijo IWBmob. Preberite več o garanciji »najboljše ekonomije« in si oglejte predstavitve.

Upravljanje kanalov

Posodobite svojo razpoložljivost in cene na enem mestu, hkrati pa sinhronizirajte vse svoje kanale za rezervacijo. Povežite se z več desetimi najpomembnejšimi mesti za rezervacijo.

Video trženje za domove in hotele

Videoposnetek povečuje sodelovanje s strankami in lahko povzroči 50-odstotno hitrejšo rast prihodkov. Prav tako lahko povečajo rezervacije za 80% iz spletnih strani hostla. Izdelujemo cenovno dostopne video posnetke vašega hostla.

Partnerski programi Hostel trženje

Partnerski program

Zaslužite denar z vaše spletne strani. Pridružite se enemu od naših affiliate programov in osvojite promet na vašem spletnem mestu. Oglejte si naše predstavitve in začnite v manj kot 10 minutah.

Hostel Chains (Skupine)

Za verige hostelov in skupine hostelov ponuja podjetje IWB ponudbe za rezervacije po meri. Verižni račun vam omogoča upravljanje vseh vaših nepremičnin z enim samim računom.

Povezava z nami

Zaslužite denar s preprostimi affiliate povezave. Na voljo vsem, ki imajo spletno stran ali račun socialnih medijev, uporabite naše avtomatizirane povezave, da pridobite provizije za napotitve.