Apartment Instant Booking.com
Korisničko ime / adresa e-pošte

Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Nije član?  Prijavite se ovdje
Hosteli?  Registrirajte se besplatno
Partnerski programi Povezati Apartment Instant Booking Rezervacija motora
 

Booking engine

 
Početna stranica

Radite s nama

Pošaljite Hostel

Booking engine

Upravitelj kanala

Affiliate program

Link na nas

Motori rezervacije za Hostel straniceMotori rezervacije za Hostel stranice

Zašto odabrati Instant World Booking za vaše web stranice rezervacija motor?

Vrlo jednostavno, Instant World Booking nudi više prilagodbe za Vaše web stranice, fleksibilnost s depozita klijenata i plaćanja, i lakše postavljanje. Još bolje, to je jeftinije nego bilo kakvo rješenje možete pronaći drugdje. Čak ćemo ga instalirati za vas bez dodatnih troškova. Pogledajte druge sustave rezervaciju za Vaše web stranice, a zatim usporedite s Instant World Booking.

Samo Instant World Booking nudi garanciju Najbolja ekonomije. Ako ste s obzirom na drugi servis sa sličnim značajkama, javite nam. Jamčimo da ćemo pružiti istu (i obično bolje) uslugu po nižoj cijeni. Zašto ne povećati profitna marža danas?

Već imaju booking engine za svoj hostel web stranice?

Raspitajte se sada o našim posebnim popustima prilikom uključivanja danas od konkurentnih usluga.  Kontaktirajte nas

Provjerite naše booking engine demo

Ponekad slika vrijedi tisuću riječi. Svaki demo predstavlja uzorak stranice za hostel. Iako su fiktivne domovi, odmah ćete vidjeti snagu naše potpuno integriranog sustava rezervacija.  Uostalom, rezervacija sustav je više nego samo Rezervirajte sada gumb. Zamislite neograničene mogućnosti prilagodbe i integracije mogućnosti za svoju web stranicu. Ipak, ove implementacije su vrlo jednostavna za implementaciju.

Demo 1    "Brzo"
kliknite ovdje
Demo 2    "Jednostavno"
kliknite ovdje
Demo 3    "Elegantan"
kliknite ovdje

Koja je najniža cijena za potpuno prilagodljiv booking engine za vaše web stranice?

Instant World Booking ima odgovor: 1.9%.  Usporedi s cijenama od najmanje 5% ili više (postotak ukupne rezervacije vrijednosti) za gotovo sve konkurentnih usluga. To je najmanje ušteda 60% samo odabirom Instant World Booking.

Fleksibilne mogućnosti naplate za svaki proračun i usluga razini


IWB cijenadepozit za korisnikeIWB ZnačajkeOstali davatelji
< 1.9%<= 8%Za neke nekretnine, običaj cijene može biti strukturiran, što je rezultiralo gotovo besplatnu rješenje.Nije dostupno.
1.9%8%Tipični opciju proračuna.
Osnovni proračun booking engine sa svim značajkama koje nudimo kod demosa
Ostali usluga naplatiti višu cijenu (barem 5% -10% ili više) za razinu proračuna usluga.
5%35%Najpopularnije opcija.
Veći depoziti povećali sigurnost svojih rezervi.

Cijeli No-show (neuspjeh da dolazimo) i zaštita od otkaza.
Nije dostupno.

Ostali davatelji naplatiti toliko za niže razine usluga (vidi tipičan opciju proračuna).

Ostali davatelji ne mogu naplatiti više od 10% depozita.
> 5% >= 50%Prikupiti veće depozita iznose iz svoje klijente.

Cijeli No-show (neuspjeh da dolazimo) i zaštita od otkaza.
Nije dostupno.

Ostali davatelji ne mogu naplatiti više od 10% depozita.

Mi djelujemo u svakom turističkom tržištu i regiji na Zemlji. Svjesni smo da je potreba našeg hostela partnera, proračuni, i sofisticiranost uvelike variraju.  To je razlog zašto smo ponuditi fleksibilne cijene. Naš booking engine mogu biti personalizirane da odgovara Vašem proračunu. Pogledajte tablicu za primjere. Kontaktirajte nas danas kako biste dobili više cijene za vaše web stranice.  Kontaktirajte nas

Više pitanja o cijenama i usluge


Što misliš pod gotovo besplatnu rješenje?

Kao što je spomenuto, naše usluge i cijene su vrlo prilagodljive. To znači da možemo pregledati karakteristike rezervacije i trendove, te predložiti određenu strukturu naknade koje vam može uštedjeti novac. U mnogim slučajevima se cijena može biti znatno niža od naše najnižu nominalnu stopu od 1,9%. To dovodi do značajne uštede tijekom natjecateljskog usluga. Kontaktirajte nas danas za citat.

Jesu li moji klijenti naplaćena naknada za uslugu?

Vaš booking engine neće naplatiti svoje klijente naknada za uslugu, osim ako to želite. naknade za usluge kupaca nikada se traži za svoju booking engine. Naknade za usluge su jednostavno jedan dodatna značajka koja se može koristiti za smanjenje troškova.

Mogu li i dalje drže sve moje druge treće strane usluga i softvera, kad sam koristiti ovaj booking engine za moje web stranice?

Da. Za razliku od ostalih pružatelja koji zahtijevaju da koristite svoj CMS, kalendara dostupnost, upravljanje imovinom ili druge recepciji softver, Instant World Booking ne postavlja takve zahtjeve. Ako koristite našu booking engine, možete uštedjeti novac, i dalje koristiti sve ostale usluge i davatelja usluga koje želite.

Moram li koristiti druge usluge ili softvera po Instant World Booking?

Ne, ali, slobodno provjerite naše druge marketing, online rezervacije i plaćanja usluge.

Što je Full No-show (neuspjeh da dolazimo) i zaštita od otkaza?

Nudimo ovu važnu značajku, tako da nikada ne morate brinuti o otkazivanju ili klijentima koji ne dolaze. Ovo jamstvo nije dostupan iz bilo kojeg drugog providera. Ova značajka jamči da ćete uvijek biti plaćeni, čak i ako gost ne pojavi ili otkaže kasno. Možete odabrati svoj fleksibilan otkaza. Možete odabrati bilo koji otkaz kazna iznos koji želite i do 100% od iznosa prikupljenog i rok otkaza do 90 dana prije check-in. Za ne pokazuje (neuspjeh da dolazimo), dobit ćete punu isplatu iznosa prikupljenog, manje provizije.

Kako mogu primiti moje uplate depozit?

Ti biraš. Zgodan opcije plaćanja trenutno uključuje 1) banka žice, 2) EFT - elektronički prijenos sredstava, 3) PayPal, 4) provjeru Banke denominirane u vlastitoj valuti i 5) Izravna polog u SAD-Bank. Ove fleksibilne opcije omogućuju vam primanje sredstava bilo elektronskim putem ili fizičke isporuke. Neke metode mogu uključivati ​​dodatnu naknadu za prijenos. Raspitajte se o željenom načinu plaćanja.

Koje posebne popuste dostupne su ako sam danas prebaciti iz konkurentskog provider?

Želimo da znate kako je lako uštedjeti novac ne overpaying. Ako trenutno koristite natječu booking engine, javite nam. Mi ne samo da će ponuditi nižu cijenu, ali također ćemo vam dati posebnu mogućnost da se prebaci danas. Sjeti se, kada se prebacite na Instant World Booking, i dalje možete koristiti sve svoje druge usluge treće strane.

Dobiti novi booking engine za vaše web stranice danas.   Potpuno integrirana - Dodatne mogućnosti - Niži troškovi

Ako ste pogledali demo i informacije gore, vi već znate da se odmah može uštedjeti novac, povećati ROI (povrat ulaganja), te poboljšanje funkcionalnosti vaše web stranice s naprednim rezervacije motora. Postoji apsolutno nema obvezu pokušavaju naše online rezervacije za Vaše web stranice, a bez troškova za dobivanje postaviti. Ako niste zadovoljni, slobodno nam se javite.

Još uvijek nije uvjeren? Samo Instant World Booking nudi sve ove jedinstvene značajke i prednosti:


1.Višejezični - Omogućiti korisnicima da rezerviraju s vama na vlastitom jeziku. Čak su višejezično funkcionalnost izravno na svoju početnu stranicu (vidi demo 1)
2.Multi-valuta - Kupci mogu pogledati cijene i plaćanje u vlastitoj valuti prije rezerviranja. To povećava povjerenje i smanjuje mogućnost konfuzije nad troškovima.
3.Zaštita od ne-pokazuje (neuspjeh da dolazimo) i otkazivanja - Povećanje sigurnosti vaših rezervacija sa zajamčenih isplata depozita. Nikada više brinuti o kasnim otkaz ili goste koji ne pojavljuju.
4.Višestruki načini plaćanja - Vi birate kako primati uplate? Nudimo više elektroničkih načina plaćanja koja olakšavaju primanje sredstava, u gotovo svakom dijelu svijeta.
5.Ukupna integracija s Vaše web stranice - Naš booking engine je potpuno prilagodljiv da se integriraju s vaše web stranice na bilo koji način želite. Pogledajte demo iznad za primjere.
6.Besplatno postavljanje i pomoć za instalaciju - Trebate pomoć instalirate novi booking engine? Mi ćemo Vam pružiti savjet, pomoć, ili čak i instalirati ga za vas besplatno. Ti biraš.
7.Prikupiti bilo koji iznos depozita - Samo Instant World Booking vam omogućuje da odaberete iznos depozita koji želite prikupljati od kupaca.
8.Prikupiti stanja iz gostiju kreditnom karticom - (Nije obavezno) Koristite naš sustav plaćanja za prikupljanje stavke na neki kasniji datum od svojih kupaca. U kombinaciji s našim booking engine, IWB Plaćanja nudi kompletan kreditne kartice prihvaćanja rješenje za vaš hostel.  Saznajte više o IWB plaćanja
9.mišljenja za klijente - (Nije obavezno) Prikupiti mišljenja od svojih kupaca i prikazati ih na svoju web stranicu ili booking stranice. Vaš booking engine automatski integrira s našim mišljenja sustav, omogućujući vam da prikuplja i dijeli vrijedne informacije od vaših klijenata.
10.Najbolja jamstva Ekonomija - Ako trenutno koristite booking engine drugog providera za svoj hostel, jamčimo da možemo ponuditi istu ili bolju uslugu za bolje ekonomije. Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas i pitati. Dakle, zašto ne početi štedi danas?  Kontaktirajte nas
ApartmentInstantBooking linkovi:    Apartment Instant Booking Početna stranica  |   podrška  |   Predloži hostel  |   Pretražite hostele  |   Hostel recenzije  |   Napišite svoje mišljenje  |   Prijava gostiju  |   Pretplatite se na Newsletter  |   Otkažite pretplatu   |  Pridruži nam se na Facebooku   |  Pridružite nam se na usluzi Google+   |  Pratite nas na Twitteru   |  Pratite nas na usluzi YouTube   |  Pratite nas na Instagramu
Upotreba naših usluga:    Uvjeti i pravni uvjeti  |   Sigurnost i privatnost  |   Kako radi  |   Pošaljite svoj Hostel  |   Radite s nama  |   Rezervacijski motor   |   Upravljanje kanalima   |   Partnerski programi   |   Link na nas   |   Softver za upravljanje imovinom   |   XML feedovi
Instant World Booking Globalno:    International Jeftini hoteli  |   International Jeftini Hosteli  |   International Jeftini Bed & breakfasts